BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst 11 september 2019

Samenvatting

Locatie:

Datum: 11 september 2019

 • Deel bijeenkomst

Spreker Alexander Klöpping

Alexander Klöpping noemt zichzelf een nerd, maar daar merk je eigenlijk weinig van. Behalve dan dat hij ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet volgt en je dus alles kan vertellen over de meest opmerkelijke (en kansrijke) apps en startups.Vandaar ook dat hij zeer regelmatig als internetdeskundige aanschuift bij De wereld draait door – en voor dat programma in mei 2013 een driedelige documentaireserie over Silicon Valley mocht maken voor DWDD University.

Op 11 september laat Alexander Klöpping aan de hand van pakkende voorbeelden zien waar we op dit moment staan als het gaat om het gebruik van internet. Hij behandelt de werkwijzen van algoritmes en Google, en geeft inzicht in welke rol Big Data speelt, vandaag en in de toekomst. En natuurlijk zal hij het ook hebben over de impact op de retail. Met voorbeelden van opmerkelijke start-ups en Apps toont hij aan hoe de (retail) wereld razendsnel verandert.


  programma

  10.30 uur        Ontvangst met koffie/thee bij InnStyle te Maarssen
  11.15 uur        Opening door Cor-Jan Schreuder, voorzitter SSM
  11.20 uur        Alexander Klöpping
  12.40 uur        Lunch
  14.00 uur        Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 125,- (excl. BTW) voor niet-begunstigers. Is uw bedrijf begunstiger van SSM Retail Platform? Dan kunt u zich met maximaal 2 personen per bedrijf GRATIS aanmelden.

  AANMELDEN:

  U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

  ANNULEREN:

 • Aanmelden is niet vrijblijvend. U kunt tot uiterlijk 5 september 2019  kosteloos afmelden per email