BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst 15 september 2021

Samenvatting

Locatie:Liemès Food District, The Wall
Proostwetering 11
3534 AB Utrecht
Datum: 15 september 2021

 • Deel bijeenkomst

The Revival of The Wall

Winkelcentrum The Wall Utrecht werd gebouwd als geluidsmuur en vooruitstrevend winkelcentrum tussen de drukke snelweg A2 en het nieuwe stadshart Leidsche Rijn. Dit winkelcentrum is met 62.000 m² aan verhuurbaar retail-, leisure- en horecaoppervlak één van de grotere winkelcentra in Nederland. Onder meer als gevolg van de economische- en vastgoedcrisis, eind vorig decennium, heeft het winkelcentrum nooit de tijd en aandacht gekregen, die nodig was om er een succes van te maken, met als gevolg onnodige leegstand.

Sinds oktober 2018 zijn Urban Interest en Built to Build Real Estate de nieuwe eigenaren van The Wall. Sindsdien zijn Decathlon, Amac, Mantel en DAKA Sport ook hier neergestreken.

Krijn Taconis en Dolf Mook van Urban Interest vertellen over het ontstaan van The Wall, hoe het dit winkelcentrum vergaan is en hoe gewerkt is aan the revival of The Wall. Daarna vertelt een van de huurders, Ed Bindels, over Amac, Liemès Food concept en het toekomstige Apple museum.

Sprekers

Dolf Mook & Krijn Taconis, Urban Interest
Als kind van een retailer en met veel familie actief in het vastgoed kwam Dolf Mook bijna onvermijdelijk in het retailvastgoed terecht. Hij is altijd op zoek naar het optimale voor de huurders én de portefeuille. Krijn Taconis is Commercieel Directeur bij Urban Interest en sinds 2020 bestuurslid bij SSM Retail Platform. Hij zal 15 september de lunchbijeenkomst in goede banen leiden.

 

Ed Bindels, Directeur AMAC & Liemès Food District
Na het zien van een keynote van Steve Jobs over Apple Stores in 2005 wist Ed Bindels het gelijk: dit concept moeten we naar Nederland halen. Inmiddels is zijn bedrijf Amac de grootste Apple Premium Reseller en met 50 winkels overal in het land vertegenwoordigd. Bindels’ geheim is zijn scherpe visie op retail, die zich heeft gevormd vanaf het moment dat hij als veertienjarig jongetje op de eerste dag van zijn bijbaantje bij een elektronicawinkel alleen werd gelaten door zijn baas.


  programma

  10.30 uur        Ontvangst met koffie/thee bij Liemès, The Wall
  11.10 uur        Opening door Cor-Jan Schreuder, voorzitter SSM
  11.15 uur        Krijn Taconis en Dolf Mook, Urban Interest over The Wall
  11.40 uur        Ed Bindels over Amac, Liemès food concept & toekomstig Apple museum
  12.30 uur        Q&A
  12.45 uur        Lunch
  14.00 uur        Einde bijeenkomst, vrij rondkijken en shoppen in The Wall

  kosten

 • De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 150,- (excl. BTW) voor niet-begunstigers. Is uw bedrijf begunstiger van SSM Retail Platform? Dan kunt u zich met maximaal 2 personen per bedrijf GRATIS aanmelden.

  AANMELDEN:

  U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

  ANNULEREN:

 • Aanmelden is niet vrijblijvend. U kunt tot uiterlijk 8 september 2021 kosteloos afmelden per email