BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst 8 november

Samenvatting

Locatie:De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Datum: 08 november 2023

 • Deel bijeenkomst

De uitdagingen en toekomst van omnichannel en online

Het is een tijdperk met vele uitdagingen voor de retailbranche.  Tijdens de lunchbijeenkomst op 8 november zal Marc Estourgie ingaan op de complexiteit en toekomst van omnichannel en online retail.

Consumenten verwachten een naadloze ervaring, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken. Dit plaatst druk op retailers om consistente service, prijzen en productbeschikbaarheid te bieden. Omnichannel vraagt veel van de organisaties op het gebied van inventarisatiebeheer, logistiek, gegevensbeheer, marketing en cyberbeveiliging. Daar tussendoor spelen ook nog de strengere regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Marc  zal verder ingaan op het krachtenveld tussen fysieke en online retail en de toekomstverwachtingen op dit gebied.

De Spreker – Marc Estourgie

Marc heeft een grote liefde voor Retail, consumentgerichte bedrijven en sport, ondersteund door vele jaren ervaring in Managing Director, CEO en Raad van Advies posities in de Fashion en Health&Wellness. Marc heeft gewerkt voor zowel familiebedrijven als bedrijven met private equity partners, waaronder Holland&Barrett en C&A. Zijn taken omvatten onder andere het managen van groei, de transitie naar omni-channel, turnaround management en het (her-)positioneren van winkelformules. Marc is bestuurslid geweest van verschillende detailhandelsorganisaties in België, Spanje en Nederland. Hij heeft Rechten gestudeerd in Leiden en heeft een Master in Retail Management aan de Tias Business School. Sinds 2023 legt Marc zich alleen nog maar toe op adviserende- en toezichthoudende rollen bij verschillende bedrijven en instellingen.

Deze lunchbijeenkomst is open voor iedereen, zowel begunstigers als niet-begunstigers.


  programma

  • 10.30 uur        Ontvangst met koffie/thee bij De Landgoederij te Bunnik
  • 11.15 uur         Opening door de voorzitter
  • 11.20 uur         Presentatie Uitdagingen en toekomst omnichannel & online – Marc Estourgie
  • 12.15 uur        Ruimte voor vragen
  • 12.30 uur        Lunchbuffet
  • 14.00 uur        Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 150,- (excl. BTW) voor niet-begunstigers. Is uw bedrijf begunstiger van SSM Retail Platform? Dan kunt u zich met maximaal 2 personen per bedrijf GRATIS aanmelden.

  AANMELDEN:

  U kunt zich hieronder aanmelden.

   

  ANNULEREN:

 • U kunt tot uiterlijk 1 november per email kosteloos afmelden.