BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst op 2 november 2022

Samenvatting

Locatie:De Kas meetinglocatie
De Bleek 13
3447GV Woerden
Datum: 02 november 2022

 • Deel bijeenkomst

Jim Stolze – Artificial Intelligence, de Metaverse & de impact op Retail

Geen betere plaats om inspiratie voor groei op te doen en ideeën te laten ontkiemen dan bij De Kas in Woerden tijdens de SSM lunchbijeenkomst op 2 november 2022

We hebben een spreker uitgenodigd die u zeker zal weten te prikkelen met zijn bevlogen verhaal over AI (kunstmatige intelligentie) en de impact op het bedrijfsleven: Jim Stolze. Jim weet als geen ander het belang van datagedreven werken te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Wie de zakelijke nieuwsmedia in de gaten houdt, zal steeds vaker berichten over Metaverse zijn tegengekomen. Volgens sommigen de duurste hobby van Mark Zuckerberg, anderen zien het als de nieuwe fase van het internet. Maar wat is het? En welke impact zal het hebben op retail? Tijdens een interactieve presentatie zal Jim hier dieper op ingaan.

Jim Stolze leerde de kunst van het spreken in het openbaar van de groten der aarde tijdens zijn jarenlange samenwerking met TED.com. Het bekendst is Jim echter als tech-ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency bouwt hij AI-systemen voor onder meer Heineken, Talpa en het ministerie VWS. Andere organisaties, waaronder de AFM en het ministerie voor Defensie, huren Jim met regelmaat in voor trainingen op het gebied van “AI en Toezicht”.

In 2019 kwam zijn boek: ‘Algoritmisering, wen er maar aan!‘ uit, dat meer dan een jaar in de managementboek top 10 prijkte. Jim realiseerde zich al vroeg hoe groot de impact van AI gaat worden. Hij nam daarom het initiatief voor De Nationale AI cursus, een gratis cursus voor alle Nederlanders over de werking en basisprincipes van AI, waarmee inmiddels meer dan 300.000 mensen zijn bereikt.

Jim Stolze neemt u mee in de wereld van innovatie en Artificial Intelligence. Laat u inspireren!

Deze lunchbijeenkomst is open voor iedereen, zowel begunstigers als niet-begunstigers.


  programma

  10.30 uur       Ontvangst met koffie/thee bij De Kas te Woerden
  11.15 uur       Opening door Jessica van Hoof, voorzitter
  11.20 uur       Jim Stolze – AI, de Metaverse & de impact op Retail
  12.45 uur       Lunch
  14.00 uur       Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 150,- (excl. BTW) voor niet-begunstigers. Is uw bedrijf begunstiger van SSM Retail Platform? Dan kunt u zich met maximaal 2 personen per bedrijf GRATIS aanmelden.

  AANMELDEN:

  U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

  ANNULEREN:

 • Aanmelden is niet vrijblijvend. U kunt tot uiterlijk 26 oktober 2022  kosteloos afmelden per email