BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst 18 juni 2015 ‘Kansen creëren in de retail’

Samenvatting

Locatie:Hotel/Restaurant Oud London
Woudenbergseweg 52, Zeist
Zeist
Datum: 18 juni 2015

 • Deel bijeenkomst

We hebben twee sprekers uitgenodigd die u gaan inspireren met vernieuwende concepten. 
Cardi Bos begint over bijzondere retail op afstand. Daarna zoomt Harry Bijl in op Nederland: hoe kunnen we samen de retail versterken?

DE SPREKERS

Harry-Bijl---InRetail-zw130Harry Bijl // InRetail // Retaildier
Harry Bijl omschrijft zichzelf als een ondernemende Retail verslaafde. Hij werkt al 30 jaar in verschillende rollen in de retailbranche. Sinds 2007 is hij actief bij InRetail (voorheen CBW Mitex)  en is  verantwoordelijk voor innovatieve retailprojecten. Harry treedt regelmatig op als spreker op  retailcongressen door heel Nederland. Hij kijkt niet graag terug, maar liever vooruit.

 

120730-Foto-CARDI-zw130Cardi Bos // De Hoge Dennen // Portfoliomanager
Cardi Bos is portfoliomanager bij De Hoge Dennen Vastgoed. Hij is inmiddels ruim 10 jaar actief in het vastgoedvak, waarbij de sterke nadruk ligt op investeringen in zogenaamd boodschappenvastgoed in Nederland. Daarbij heeft het businessmodel van de ondernemer en het consumentengedrag zijn nadrukkelijke interesse.

 

DE VERHALEN

Samen kansen creëren in de retail – Harry Bijl
De Retail staat voor nieuwe uitdagingen. Alleen sterkte en duidelijke winkels gaan overleven. Belangrijke vragen zijn: Hoe ga je traffic generen naar winkelgebieden, hoe verleid je klanten om te kopen en hoe bind je ze? Kansen liggen vooral in het gezamenlijk optreden van allerlei partijen. Een randvoorwaarde om te kunnen samenwerken is zelf helder hebben waar je goed in bent. Harry zal vele kansen de revue laten passeren.

Retail, toch anders in Tokio – Cardi Bos
Cardi was deelnemer aan de jubileumreis van SSM naar Tokio. Een ander land, een andere wereld. Ook op het gebied van retail. Klantvriendelijkheid zit bij de Japanners in de genen. Hoe verleidt de retailer daar de consument? Welke bijzondere en krachtige concepten zag hij daar?

 


  programma

  10.30 uur Ontvangst met koffie
  11.15 uur Opening door Jan Kamp, Voorzitter SSM Retail Platform
  11.20 uur Cardi Bos: Retail Inspiratie vanuit Japan
  11.40 uur Harry Bijl, InRetail: Samen kansen creëren in de Retail
  12.40 uur Vragen en afsluiting
  12.45 uur Aperitief en Lunch
  14.00 uur Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten bedragen € 225,- per persoon, exclusief BTW. In dit bedrag is begrepen koffie, aperitief en lunch. Deelname voor begunstigers van SSM Retail Platform is tot maximaal 2 personen gratis.

  Via onderstaande aanmeldknop kunt u zich tot en met maandag 15 juni 2015 inschrijven voor deelname aan de bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u de routebeschrijving naar Hotel Restaurant Oud London, alsmede de factuur.

  AANMELDEN:

   

  1311_5001 aanmeldknop_begunstigers

   

   

  1311_5001 aanmeldknop_overigen

  ANNULEREN:

 • Annulering is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot en met dinsdag 16 juni 2015. Daarna zijn de deelnemingskosten volledig ver­schul­digd.