BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst ‘Retail op ’t scherpst van de snede: you ain’t seen nothing yet’

Samenvatting

Locatie:Hotel/Restaurant Oud London
Woudenbergseweg 52, Zeist
Zeist
Datum: 12 maart 2015

 • Deel bijeenkomst

We hebben twee retailers die flink aan de weg timmeren uitgenodigd om hun visie te geven op de toekomst. Hun achtergrond kon niet verschillender zijn. De één heeft zijn basis in de e-commerce en gebruikt winkels om zijn online verkopen te vergroten. De ander heeft juist winkels als basis en zet online in om de totale omzet te vergroten. De een zit met name in electronika, de ander in de mode. Maar beiden zien nog grote veranderingen in het verschiet:  “We ain’t seen nothing yet”.

We zien de veranderingen in retail steeds sneller gaan. Leegstand neemt steeds sneller toe, gevestigde namen vallen om, reorganiseren of worden op het nippertje gered (althans voorlopig). Terwijl andere organisaties succesvol doorstomen. Tegenpolen Coolblue en The Sting vertellen hoe zij de toekomst zien.

DE SPREKERS & MEDIATOR

Shandy den Os // The Sting / Costes // Director Operations
Shandy den Os is Director Operations (The Sting / Costes) en verantwoordelijk voor de portefeuilles Real Estate, Logistics en Business Intelligence. Retail en aanverwante facetten blijven Shandy intrigeren en prikkelen. Sinds zijn indiensttreding bij The Sting in 1999, heeft hij verschillende groei- en transformatiefases meegemaakt. Het Sting DNA loopt door zijn aderen.

Paul de Jong // Coolblue // oprichter
Net als ieder jongetje wilde Paul later voetballer, piloot én multimiljonair worden. Alleen dat laatste werd waarheid toen hij als Bedrijfskunde student in 2000 samen met Pieter en Bart Coolblue oprichtte. Wat hun doel was? Een voorbeeldbedrijf bouwen op het gebied van klanttevredenheid. Inmiddels werken er 1000 Coolblue’ers in Nederland en België en behalen ze met elkaar een omzet van 360 miljoen euro.

Gerard Zandbergen // Locatus // CEO 
Gerard Zandbergens is 12 maart dagvoorzitter. Hij prikkelt zijn publiek graag om buiten de context te denken en kijkt naar het grote geheel. In de dagelijkse race verliezen we soms het brede perspectief uit het oog. Hij nodigt u uit om met prikkelende vragen te komen, zodat de spetters eraf vliegen tijdens het afsluitende debat.

DE VERHALEN & DISCUSSIE

Paul de Jong, Coolblue: Kanttevredenheid is de toekomst
Alles en iedereen bij Coolblue is bezig om klanten tevreden te maken of nee: te verwonderen.
Tijdens deze presentatie geeft Paul je een kijkje achter de schermen van Coolblue waarin alles draait om klanttevredenheid en groei. Paul is 36 en laat je in 40 slides in 20 minuten zien hoe obsessieve focus op klanttevredenheid key is voor de omzet van 0 naar 360 miljoen euro.

Shandy den Os, The Sting: Clicks, je kunt niet meer zonder
Sinds de opening van de eerste The Sting winkel, is The Sting voornamelijk bekend, georganiseerd en geroeid als fysiek retailer. Shandy zal in zijn presentatie belichten wat de invloed van E-Commerce en het steeds veranderende consumentengedrag is op ‘bricks’ en hoe de organisatie zich heeft aangepast richting de ‘clicks’.

Gerard Zandbergen, Locatus: Retail op het scherpst van de snede
Retail verandert steeds sneller. In welke stroomversnelling zijn we terecht gekomen? Hij zal een paar van de huidige trends extrapoleren en een scherp toekomstbeeld schetsen. Tijdens de discussie kunt u hier op schieten en mee discusseren over winkels, locaties, kanalen, klanten en het winkellandschap van de toekomst.

 


  programma

  10.30 uur Ontvangst met koffie
  11.15 uur Opening door Jan Kamp, Voorzitter SSM Retail Platform
  11.20 uur Inleiding op het thema door Gerard Zandbergen, dagvoorzitter
  11.25 uur Paul de Jong, Coolblue: klanttevredenheid is de toekomst
  12.15 uur Shandy den Os, The Sting: clicks, je kunt niet meer zonder
  12.40 uur Discussie met de zaal, onder leiding van Gerard Zandbergen
  12.45 uur Aperitief en lunch
  14.00 uur Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten bedragen € 225,- per persoon, exclusief BTW. In dit bedrag is begrepen koffie, aperitief en lunch. Deelname voor begunstigers van SSM Retail Platform is tot maximaal 2 personen gratis.

  AANMELDEN:

  Via de aanmeldknop kunt u zich tot en met maandag 9 maart aanstaande inschrijven voor deelname aan de bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u de routebeschrijving naar Hotel Restaurant Oud London, alsmede de factuur.

  1311_5000 aanmeldknop_magenta

  ANNULEREN:

 • Annulering is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot en met dinsdag 10 maart 2015 daarna zijn de deelnemingskosten volledig ver­schul­digd.