BIJEENKOMSTEN

Shopview Utrecht

Samenvatting

Locatie:Spaces | House Modernes
Lange Viestraat
Utrecht
Datum: 22 september 2022

 • Deel bijeenkomst

Van alle grote binnensteden in Nederland draait het centrum van Utrecht het best. De gemeente, die dit jaar 900 jaar stadsrechten viert, bouwt schouder aan schouder met centrummanagement en vastgoedeigenaren met succes aan de transformatie en bestrijding van de leegstand.

Groeistad Utrecht worstelt landelijk met zijn imago als destinatie. De stad wil meer zijn dan Domtoren, Nijntje en Broodje Mario. De kleinste van de grote steden promoot zichzelf nu als ‘gezondheidsmetropool’. Toch gaat het de jongste stad van Nederland economisch voor de wind als populairste bestemming voor dagjesmensen. Utrecht heeft – in tegenstelling tot overige G4 – haar positie als koopkathedraal te weten handhaven (KSO 2021).

Tijdens deze Shopview neemt een diversiteit aan sprekers ons mee in de uitdagingen en ambities waar de binnenstad van Utrecht voor staat en horen wij meer over de wijze waarop, met succes, zaken als aanpak leegstand, wonen boven winkels en het programma Morgen Mooier Maken vanuit diverse samenwerkingen wordt aangepakt. We starten bij Spaces / House Modernes met sprekers, maken een rondwandeling door het centrum en sluiten de middag af met een BBQ boottocht over de grachten.


  programma

  Shopview & diner – Utrecht Groeistad – vernieuwing van de Utrechtse binnenstad (alleen begunstigers).

  kosten

 • Per begunstiger (bedrijf) maximaal 2 personen. Deze Shopview is inbegrepen in uw begunstigersfee.

  AANMELDEN:

  U kunt zich hieronder aanmelden.

   

  ANNULEREN:

 • Bent u onverhoopt toch verhinderd? Meld u dan tijdig af (bij voorkeur 1 week van tevoren, uiterlijk 2 dagen).